Panino alla Margherita
Panino alla Margherita necesită aproximativ 13 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 474 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Foccacia Panino, Panino cu Porchetta, și Rețetă Panino Pariziană.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați mozzarella deasupra 1 felie de pâine.
Se presară sare și piper.
Adăugați feliile de roșii și apoi frunzele de busuioc. Se acoperă cu a doua felie de pâine.
Periați ambele părți ale sandvișului cu ulei.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mic. Grătiți sandvișul până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, apăsând cu o spatulă metalică sau o presă la grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.