Rețeta Panini cu carne de vită cu dublu brânză se poate face în aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 4. O porție conține 601 de calorii , 29 g de proteine și 40 g de grăsimi . Pentru 2,54 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză provolone, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este bun. Pastele cu carne de vită cu brânză dublă , paste cu carne de vită cu brânză dublă și Quiche cu brânză cu slănină dublă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați maioneza, brânza albastră, hreanul și ardeiul; pus deoparte. Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți amestecul de maioneză peste o parte a fiecărei felii de pâine. Pe patru felii, așezați o bucată de brânză, două felii de friptură de vită, ceapă călită și o altă bucată de brânză; acoperiți cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Frunze întregi De Spanac
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Întindeți unt peste ambele părți ale sandvișurilor. Gătiți pe un aparat de panini sau un grătar de interior timp de 2-3 minute sau până când pâinea se rumenește și brânza este topită.