Panini de vită cu dublu brânză
Rețeta Panini cu carne de vită cu dublu brânză se poate face în aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 4. O porție conține 601 de calorii , 29 g de proteine și 40 g de grăsimi . Pentru 2,54 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză provolone, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este bun. Pastele cu carne de vită cu brânză dublă , paste cu carne de vită cu brânză dublă și Quiche cu brânză cu slănină dublă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați maioneza, brânza albastră, hreanul și ardeiul; pus deoparte. Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Întindeți amestecul de maioneză peste o parte a fiecărei felii de pâine. Pe patru felii, așezați o bucată de brânză, două felii de friptură de vită, ceapă călită și o altă bucată de brânză; acoperiți cu pâinea rămasă.
Întindeți unt peste ambele părți ale sandvișurilor. Gătiți pe un aparat de panini sau un grătar de interior timp de 2-3 minute sau până când pâinea se rumenește și brânza este topită.