Panini de pui cu ierburi și brânză

Panini de pui cu ierburi și brânză
Pui cu ierburi și brânză Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,62 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 45g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, ierburi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui De Bivol Panini Cu Brânză La Grătar, Panini De Pui Buffalo Cu Brânză Albastră Și Țelină, și Panini de pui cu mere, brânză elvețiană și cimbru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați untul și ierburile până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Condimentează puiul cu sare și piper. În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti puiul in ulei aproximativ 5 minute, intorcand ocazional, pana cand nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți puiul din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. În aceeași tigaie, adăugați ceapa; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți ceapa din tigaie, puneți-o deoparte. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Răspândiți Generos jumătate de linguriță unt de ierburi în afara tuturor celor 4 jumătăți de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Așezați 2 jumătăți în tigaie încălzită, cu unt în jos. Completați fiecare cu 1 felie de brânză, 1 piept de pui, jumătate din ceapă și roșii feliate și o altă felie de brânză. Se acoperă cu jumătățile de pâine pita rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Gatiti aproximativ 2 minute, apasand in jos cu spatula, pana cand fundul devine maro auriu. Întoarceți; gatiti aproximativ 2 minute mai mult, presand din nou cu spatula, pana se topeste branza. Pentru a servi, tăiați fiecare sandviș în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista