Salată De Covrig Cu Căpșuni
Salata de covrig de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 505 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Covrig Cu Căpșuni, Salată De Covrig Cu Căpșuni, și Salată De Covrig Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mediu amestecați covrigi zdrobiți, unt topit și zahăr brun până se combină bine. Apoi apăsați amestecul în fundul unui vas de copt din sticlă de 9 x 13.
Coaceți timp de 8-10 minute sau până când crusta este setată și ușor rumenită. Se lasă deoparte să se răcească complet.
Folosind un suport sau un mixer electric portabil bateți împreună cremă de brânză, vanilie și 2/3 cană de zahăr până când amestecul ușor și cremos este pus deoparte într-un castron mediu.
Folosind un suport sau un mixer electric portabil bateți împreună 2 linguri de zahăr și frișcă grea până se formează vârfuri. Îndoiți frisca în amestecul de brânză cremă și întindeți-o pe crusta răcită. Se dă la frigider până se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare se toarnă apă clocotită peste gelatină, amestecând continuu până se dizolvă complet. Lăsați amestecul să se răcească ușor aproximativ 10 minute, apoi amestecați căpșunile congelate.
Lăsați amestecul să se răcească în continuare până începe să se gelifice. Când ajunge la stadiul de" Set moale " în care gelatina începe să se îngroașe, se întinde pe stratul de brânză cremă răcită. Dați-l la frigider timp de două ore sau până când este setat.