Panini De Legume La Grătar

Panini De Legume La Grătar
Panini de legume la grătar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 30 de fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți ardei prăjiți, roșii, vinete japoneze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panini De Legume La Grătar, Panini De Legume La Grătar, și Legume la grătar și Mozzarella Panini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3
Stropiți uleiul peste felii de vinete, dovlecei și ceapă, apoi presărați sare și piper. Lucrând în loturi, grătați vinetele, dovleceii și ceapa până când sunt fragede și apar urme de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
4
Tăiați fiecare baghetă în 6 bucăți. Lucrând cu o bucată de baghetă la un moment dat, feliați în jumătate și întindeți ambele părți cu pesto. Lucrând cu felia de jos a baghetei, stivuiți 2 felii de vinete, 2 felii de dovlecei, 1 felie de ceapă, 1 felie de roșii, 1 felie de mozzarella și 1 felie de piper prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
BaguetteBaguette
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
6
Așezați jumătatea superioară a baghetei deasupra și continuați cu bagheta rămasă. (Sandvișurile pot fi făcute cu 4 ore înainte. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
2 căni frunze proaspete de busuioc
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
8
1/4 cană nuci de pin prăjite
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
9
2 căței de usturoi, curățați
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Tomate, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate1 Kilogram De Tomate, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
10
1/2 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
11
1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
12
1/3 cană (aproximativ) ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, Ușor PrăjiteSemințe De Fenicul, Ușor Prăjite
13
1/2 cană parmezan ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Într-un blender, pulsați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se toacă fin. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați treptat suficient ulei pentru a forma o consistență netedă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Transferați pesto-ul într-un bol mediu și amestecați 1/2 cană de brânză. Condimentează pesto-ul cu mai multă sare și piper, după gust. (Pesto poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista