Panini cu față deschisă cu brânză de capră, ardei prăjiți și Topping picant de măsline
Dacă 61 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Panini cu față deschisă cu brânză de capră, ardei prăjiți și Topping picant de măsline ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 59 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți busuioc, cățel de usturoi, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandwich cu ciuperci, roșii și brânză de capră cu față deschisă, Brânză de capră cu față deschisă, spanac tocat și omletă de roșii uscate la soare, și Burgeri cu față deschisă cu Topping de ceapă-ciuperci.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se taie fâșii.
Combinați ardeii și sarea într-un castron mediu; pus deoparte.
Așezați pâinea pe o foaie de copt; se fierbe 1 minut pe fiecare parte sau până se prăjește.
Combinați măslinele coapte și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de măsline pe fiecare felie de pâine prăjită; acoperiți uniform cu fâșii de piper și presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de brânză de capră mărunțită.
Tăiați fiecare panino în jumătate.