Panglici prăjite de dovleac cu rucola, Pancetta și salată de alune

Panglici prăjite de dovleac cu rucola, Pancetta și salată de alune
Panglicile de dovleac prăjite cu rucola, Pancetta și salată de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la feeds.epicurious.com are 179 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, suc de mere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Panglici De Dovleac Prăjite, Salată prăjită de dovlecei, Quinoa și Rucola, și Rigatoni cu dovlecei prăjiți și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți alunele pe o foaie de copt în cuptor până când sunt parfumate și aurii palide în interior (tăiați una deschisă pentru a testa), 8 până la 10 minute (păstrați cuptorul pornit). Înfășurați nucile fierbinți într-un prosop și frecați împreună pentru a îndepărta orice piele liberă. Jumătate de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
NuciNuci
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
În timp ce nucile se prăjesc, gătiți pancetta într - o tigaie grea de 9 până la 10 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Măriți cuptorul la 425 F cu suportul în mijloc. Foaie de copt cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Înjumătățiți dovleceii pe lungime și semințe. Folosiți curățător de legume pentru a curăța dovleceii în panglici lungi subțiri într-un castron mare. Aruncați dovleceii cu 2 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron mare până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LegumeLegume
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
BolBol
3
Întindeți panglicile uniform pe o foaie de copt de 13 x 9 inci sau aranjați panglicile într-un dreptunghi de 13 x 9 inci pe o foaie de copt mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute, apoi porniți broiler și fierbeți până se rumenesc ușor, 30 de secunde până la 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1
Aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mică, apoi fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți cidrul redus cu oțet de cidru, șalotă, muștar Dijon, zahăr și 1/2 linguriță sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Muștar DijonMuștar Dijon
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CidruCidru
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați 1/2 cană de ulei într-un flux lent, șoptind și bateți până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Aruncați rucola și cicoarea într-un castron foarte mare cu aproximativ 1/2 cană de vinaigretă (vor mai rămâne câteva). Apoi aruncați pancetta și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
AluneAlune
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
RucolaRucola
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați dovleceii în 8 dreptunghiuri și transferați cu grijă fiecare cu o spatulă metalică pe o farfurie. Împărțiți salata între farfurii și stropiți puțin din vinaigreta rămasă pe dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
* Rețeta de salată poate fi înjumătățită sau împărțită pentru a servi 2 până la 4 persoane, dar vă sugerăm să prăjiți cantitatea completă de dovlecei, deoarece resturile sunt delicioase!* Cicoarea poate fi preparată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic resigilabilă cu un prosop.* Alunele pot fi prăjite cu 1 zi înainte și păstrate la temperatura camerei.* Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și bateți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
AluneAlune
AndiveAndive
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista