Panglici de lasagna de mazăre și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați panglicile de lasagna cu ciuperci și ciuperci. O porție conține 385 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați mazăre și ciuperci de usturoi ușor condimentate, tăiței de lasagna, ceapă caramelizată și sos de paste prăjite cu usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, legumele cu microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-un castron mediu, amestecați legumele, brânza ricotta, sarea și piperul.
Pulverizați vasul cu microunde de 11x7 inci cu spray de gătit.
Răspândiți 1 cană de sos de paste în vas.
Așezați 1 tăiței pe suprafața de lucru. Lingură 2 linguri amestec de legume pe 1 capăt de tăiței. Începând de la celălalt capăt al tăiței, pliați tăiței întregi peste umplutură. Lingură 2 linguri de umplere pe tăiței deasupra primei umpluturi. Începând de la același capăt al tăiței ca înainte, pliați tăiței înapoi în direcția opusă. Top tăiței peste a doua umplere cu 2 linguri de umplere; ori sfârșitul rămas de tăiței înapoi peste a treia umplere, creând model în zig-zag. Folosind spatula largă, așezați tăiței umpluți pe sos în vas. Repetați cu fidea rămasă și amestecul de legume.
Se toarnă sosul rămas peste tăiței. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic cu microunde, rabatând înapoi un colț. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute sau până la cald.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.