Panglici de lasagna de mazăre și ciuperci

Panglici de lasagna de mazăre și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați panglicile de lasagna cu ciuperci și ciuperci. O porție conține 385 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați mazăre și ciuperci de usturoi ușor condimentate, tăiței de lasagna, ceapă caramelizată și sos de paste prăjite cu usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, legumele cu microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-un castron mediu, amestecați legumele, brânza ricotta, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză RicottaBrânză Ricotta
LegumeLegume
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Pulverizați vasul cu microunde de 11x7 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
3
Răspândiți 1 cană de sos de paste în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați 1 tăiței pe suprafața de lucru. Lingură 2 linguri amestec de legume pe 1 capăt de tăiței. Începând de la celălalt capăt al tăiței, pliați tăiței întregi peste umplutură. Lingură 2 linguri de umplere pe tăiței deasupra primei umpluturi. Începând de la același capăt al tăiței ca înainte, pliați tăiței înapoi în direcția opusă. Top tăiței peste a doua umplere cu 2 linguri de umplere; ori sfârșitul rămas de tăiței înapoi peste a treia umplere, creând model în zig-zag. Folosind spatula largă, așezați tăiței umpluți pe sos în vas. Repetați cu fidea rămasă și amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă sosul rămas peste tăiței. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic cu microunde, rabatând înapoi un colț. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute sau până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
6
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista