Pancit
Pancit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 452 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână tăiței de orez, ceapă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pancit Bihon (Pancit Filipinez), Pancit, și Pancit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adauga carne de porc; saut 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Adăugați ceapa și piperul feliat; saut 4 minute sau până când ceapa este moale.
Scoateți amestecul de porc din tigaie și puneți-l deoparte.
Înmuiați tăiței de orez în apă caldă timp de 5 minute și scurgeți.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare; se amestecă tăiței și se sotează 2 minute. Se amestecă sosul de soia; gatiti 2 minute, aruncand la strat.
Adăugați varză și boia de ardei; saut 1 minut.
Adăugați amestec de porc; saut timp de 4 minute, aruncând frecvent. Se acoperă cu ou și ceapă verde.