Pancetta Tarhon Sparanghel
Pancetta tarhon sparanghel ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, tarhon, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Sparanghel Cu Pancetta, Pâine plată cu Pancettan și sparanghel, și Sparanghel Prăjit Cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Aranjați pancetta pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pancetta este crocantă, aproximativ 20 de minute.
Scoateți pancetta pe o tăietură și tăiați-o.
Se toarnă picăturile de pe foaia de copt într-o tigaie; adăugați ulei de măsline în tigaie.
Încălziți picăturile și uleiul de măsline în tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați șalotele, sparanghelul, tarhonul și pancetta în amestecul fierbinte de picături-ulei; condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia și gătiți până când sparanghelul este fraged, 15 până la 20 de minute.