Pancetta, linte franceză și risotto de spanac

Pancetta, linte franceză și risotto de spanac
Rețeta Pancetta, linte franceză și risotto de spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de pancetta, spanac pentru copii, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linte franceză și Risotto elvețian, Risotto De Praz Și Pancetta, și Risotto De Praz Pancetta.

Instrucțiuni

1
Combinați 4 căni de apă și linte într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pancetta în tigaie; gătiți 5 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional. Se amestecă ceapa, prazul, șalotele și usturoiul; gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați orez; gatiti timp de 1 minut, amestecand constant. Se amestecă vinul și se gătește până se evaporă lichidul (aproximativ 1 minut), amestecând constant. Se amestecă 1 cană bulion; gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total). Se amestecă spanacul; gătiți timp de 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă lintea; gătiți timp de 1 minut sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista