Rețeta Pancetta, linte franceză și risotto de spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de pancetta, spanac pentru copii, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linte franceză și Risotto elvețian, Risotto De Praz Și Pancetta, și Risotto De Praz Pancetta.
Instrucțiuni
1
Combinați 4 căni de apă și linte într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pancetta în tigaie; gătiți 5 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional. Se amestecă ceapa, prazul, șalotele și usturoiul; gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați orez; gatiti timp de 1 minut, amestecand constant. Se amestecă vinul și se gătește până se evaporă lichidul (aproximativ 1 minut), amestecând constant. Se amestecă 1 cană bulion; gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total). Se amestecă spanacul; gătiți timp de 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă lintea; gătiți timp de 1 minut sau până se încălzește bine.