Rețeta Pancetta, linte franceză și risotto de spanac ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de pancetta, spanac pentru copii, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linte franceză și Risotto elvețian, Risotto De Praz Și Pancetta, și Risotto De Praz Pancetta.
Instrucțiuni
1
Combinați 4 căni de apă și linte într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pancetta în tigaie; gătiți 5 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional. Se amestecă ceapa, prazul, șalotele și usturoiul; gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați orez; gatiti timp de 1 minut, amestecand constant. Se amestecă vinul și se gătește până se evaporă lichidul (aproximativ 1 minut), amestecând constant. Se amestecă 1 cană bulion; gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 22 de minute în total). Se amestecă spanacul; gătiți timp de 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă lintea; gătiți timp de 1 minut sau până se încălzește bine.