Panakam Spumant
Panakam spumant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de suc de lămâie, apă spumantă de litru, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Panakam Spumant, Panakam Spumant, și Sparkling Mai Tai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ulcior mediu, faceți o pastă groasă amestecând împreună zahărul, ghimbirul, cardamomul, sucul de lămâie, sarea și un mic strop de apă spumantă. Se amestecă până când s-au dizolvat bulgări.
Adăugați mai multă apă, puțin câte puțin, amestecând tot timpul. Amestecul va deveni destul de acidulat, așa că luați-l încet.
Serviți cât mai rece posibil cu cât mai multe cuburi de gheață încastrate în ulcior.