Panakam Spumant
Panakam spumant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de gheață, cardamom măcinat, apă spumantă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panakam Spumant, Panakam Spumant, și Sparkling Mai Tai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ulcior mediu, faceți o pastă groasă amestecând împreună zahărul, ghimbirul, cardamomul, sucul de lămâie, sarea și un mic strop de apă spumantă. Se amestecă până când s-au dizolvat bulgări.
Adăugați mai multă apă, puțin câte puțin, amestecând tot timpul. Amestecul va deveni destul de acidulat, așa că luați-l încet.
Serviți cât mai rece posibil cu cât mai multe cuburi de gheață încastrate în ulcior.
Retipărit cu permisiunea Super Natural Every Day: rețete îndrăgite din bucătăria mea cu alimente naturale de Heidi Swason. Text și fotografii copyright 2011 de Heidi Swanson. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Scriitorul, fotograful și designerul HEIDI SWANSON este creatorul a 101 cărți de bucate, blogul culinar premiat și Jurnalul de rețete. Ea este, de asemenea, autorul Cook 1.0 și super natural Cooking. Munca ei a apărut în Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, timp, Fast Company, Utne Reader și The Vegetarian Times, precum și pe Salon.com și NPR.com. Heidi trăiește, gătește și scrie în San Francisco. Vizita www.101cookbooks.com și www.heidiswanson.com.