Reteta Pan sote unt de pui și cartofi ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 50 minute. O porție conține 1934 calorii, 43G de proteine, și 130g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, ulei de canolan, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Încercați Pan sote unt de pui și cartofi, Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, și Cartofi Yukon Gold saut în unt clarificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Condimentează coapsele de pui cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare, adăugați uleiul și untul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți până când untul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați puiul, partea pielii, în jos și lăsați-l să stea în tigaie, astfel încât pielea să devină crocantă și aurie. În timp ce pielea se crispează, puneți untul/uleiul fierbinte peste coapse. Odată ce pielea este crocantă, aproximativ 5 minute și se eliberează ușor din tigaie, întoarceți puiul. Continuați să gătiți încă 5 minute pentru a arde carnea. Puneți la cuptor și prăjiți aproximativ 10 până la 15 minute. În funcție de cât de mari sunt coapsele, verificați dacă sunt coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
1
Pregătiți o baie de gheață înainte de a începe. Aduceți un vas mediu de apă sărată la fiert la foc mediu. Blanch fiecare dintre soiurile de cartofi și morcovi; începând cu degetele, aurul Yukon, morcovii și peruanii purpurii durează. Gatiti fiecare lot pana se inmoaie, dar totusi cu putina muscatura. După albirea fiecărui set de legume, folosiți o strecurătoare scoateți toate legumele din apă și scufundați-le în baia de apă cu gheață. Odată ce sunt reci la atingere, se scurg și se lasă deoparte. Chiar înainte de servire, obțineți o tigaie medie încălzită la foc mare, adăugați puțin ulei și puțin unt. Odată ce untul este topit și fierbinte, adăugați cartofii și morcovii și sotati până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Vermut Stropitor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
1
Într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați uleiul și 1 lingură de unt. Când untul s-a topit, adăugați ceapa, usturoiul și șalota. Gatiti incet pentru a inmuia si a scoate aromele. Nu ardeți usturoiul. Reduceți căldura la minim dacă amestecul începe să se rumenească. Se amestecă Sauvignon Blanc și se lasă să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon Blanc
Frișcă Suplimentară Groasă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulionul de pui și continuați să gătiți la foc mic pentru a reduce din nou la jumătate. Gustați jusul și dacă vi se pare puțin prea acru și ascuțit, adăugați mai mult unt pentru a-l netezi. (Dacă doriți să faceți jus-ul într-un sos mai gros, puteți adăuga niște smântână grea.) Reglați condimentul cu sare și piper, după gust. Când jusul este gata, adăugați 1/4 cană de pătrunjel și 1/2 cană de arpagic chiar înainte de servire pentru a menține culoarea verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Puneți o lingură mare de cartofi și morcovi încălziți, condimentați, în centrul fiecărei farfurii de servire, lăsând unele dintre ele să se varsă pe margini. Aranjați 1 coapsă de pui deasupra legumelor, cu pielea în sus. Puneți jusul în jurul fiecărei farfurii și garnisiți partea superioară a puiului cu o mică stropire de pătrunjel tocat și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.