Reteta Pan sote unt de pui și cartofi ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 50 minute. O porție conține 1934 calorii, 43G de proteine, și 130g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, ulei de canolan, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Încercați Pan sote unt de pui și cartofi, Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, și Cartofi Yukon Gold saut în unt clarificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Condimentează coapsele de pui cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare, adăugați uleiul și untul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți până când untul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați puiul, partea pielii, în jos și lăsați-l să stea în tigaie, astfel încât pielea să devină crocantă și aurie. În timp ce pielea se crispează, puneți untul/uleiul fierbinte peste coapse. Odată ce pielea este crocantă, aproximativ 5 minute și se eliberează ușor din tigaie, întoarceți puiul. Continuați să gătiți încă 5 minute pentru a arde carnea. Puneți la cuptor și prăjiți aproximativ 10 până la 15 minute. În funcție de cât de mari sunt coapsele, verificați dacă sunt coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Pregătiți o baie de gheață înainte de a începe. Aduceți un vas mediu de apă sărată la fiert la foc mediu. Blanch fiecare dintre soiurile de cartofi și morcovi; începând cu degetele, aurul Yukon, morcovii și peruanii purpurii durează. Gatiti fiecare lot pana se inmoaie, dar totusi cu putina muscatura. După albirea fiecărui set de legume, folosiți o strecurătoare scoateți toate legumele din apă și scufundați-le în baia de apă cu gheață. Odată ce sunt reci la atingere, se scurg și se lasă deoparte. Chiar înainte de servire, obțineți o tigaie medie încălzită la foc mare, adăugați puțin ulei și puțin unt. Odată ce untul este topit și fierbinte, adăugați cartofii și morcovii și sotati până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați uleiul și 1 lingură de unt. Când untul s-a topit, adăugați ceapa, usturoiul și șalota. Gatiti incet pentru a inmuia si a scoate aromele. Nu ardeți usturoiul. Reduceți căldura la minim dacă amestecul începe să se rumenească. Se amestecă Sauvignon Blanc și se lasă să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon Blanc
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați bulionul de pui și continuați să gătiți la foc mic pentru a reduce din nou la jumătate. Gustați jusul și dacă vi se pare puțin prea acru și ascuțit, adăugați mai mult unt pentru a-l netezi. (Dacă doriți să faceți jus-ul într-un sos mai gros, puteți adăuga niște smântână grea.) Reglați condimentul cu sare și piper, după gust. Când jusul este gata, adăugați 1/4 cană de pătrunjel și 1/2 cană de arpagic chiar înainte de servire pentru a menține culoarea verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Puneți o lingură mare de cartofi și morcovi încălziți, condimentați, în centrul fiecărei farfurii de servire, lăsând unele dintre ele să se varsă pe margini. Aranjați 1 coapsă de pui deasupra legumelor, cu pielea în sus. Puneți jusul în jurul fiecărei farfurii și garnisiți partea superioară a puiului cu o mică stropire de pătrunjel tocat și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.