Pan-saut kale si varza
Pan-saut Kale și varza ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, varză, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Varza sotata si varza, Pește alb tăiat în tigaie cu midii, lăstari de varză și smântână, și Saut Picant Kale + 5 Kale Sănătos.
Instrucțiuni
Aranjați varza și varza într-un abur de legume. Abur, acoperit, 8 până la 10 minute sau până la licitație.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Așezați slănina în tigaie și gătiți până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; sotati 4 minute.
Adăugați varză și varză și gătiți până se încălzește bine. Se amestecă slănina mărunțită.
Se presară cu sare și piper.