Pan Rib-Eye ars cu șalotă glazurată

Pan Rib-Eye ars cu șalotă glazurată
Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 185 calorii. Un amestec de stoc gustos, șalotă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie din fontă de 10-12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați untul și uleiul. Odată ce untul s-a topit, adăugați toate șalotele și amestecați pentru a acoperi bine. Întoarceți focul la mediu. Se condimentează cu sare și piper. Continuați să amestecați des, astfel încât șalotele să gătească uniform.După 5 sau 6 minute, șalotele trebuie să fie destul de moi și să înceapă să se caramelizeze. Gustați pentru condimente și reglați dacă este necesar. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați oțetul de sherry. Continuați să gătiți și amestecați până când oțetul este aproape redus la nimic și absorbit în șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
3
Adăugați vin roșu ceașcă de vin roșu și repetați procesul. În cazul în care eșalota a devenit oarecum în consistență, se scoate din tigaie și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați restul de vin de cupă de la calibru în tigaie pentru a de-glazura. Odată ce toate bucățile de ceapă a S-au slăbit de pe fundul tigaiei și vinul s-a redus la aproximativ 1 lingură adăugați bulionul. Continuați să reduceți până când rămâne aproximativ cupa de vin roșu de vin roșu de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă acest lucru printr-o strecurătoare și se lasă deoparte într-un loc cald.Friptură: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. ștergeți tigaia pe care ați folosit-o pentru șalotă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lasă-l să devină bun și fierbinte, aproximativ 15 minute. Apoi scoateți-l cu grijă din cuptor și puneți-l pe un arzător setat la foc mare. Înveliți ușor friptura cu uleiul rămas și condimentați ambele părți cu un vârf generos de sare și piper negru după gust.Așezați imediat friptura în mijlocul tigaiei fierbinți și uscate. Gatiti 1 minut fara sa va miscati. Întoarceți cu clești și gătiți încă 30 de secunde, apoi puneți tigaia direct în cuptor timp de 3 minute. Întoarceți friptura și gătiți încă 3 minute. (De data aceasta este pentru fripturi medii rare. Dacă preferați mediu, adăugați un minut la ambele rotații ale cuptorului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți friptura din tigaie, acoperiți ușor cu folie și odihniți-vă timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți întregi sau feliați subțire și ventilați pe farfurie. Strângeți o porție generoasă de șalotă glazurată pe farfurie și o parte din "jus" rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista