Pan ars arctic Char și midii cultivate într-o roșie afumată și bulion de usturoi verde cu Posole

Pan ars arctic Char și midii cultivate într-o roșie afumată și bulion de usturoi verde cu Posole
Pan ars arctic Char și midii cultivate într-o roșie afumată și bulion de usturoi verde cu Posole este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 474 calorii, 14g de proteine, și 40g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Char Arctic Ars Cu Broccolini, Măsline Și Usturoi, Char Arctic ars cu Broccolini, măsline și usturoi, și Arctic Char cu bulion de Bouillabaisse.

Instrucțiuni

1
Așezați untul, usturoiul și coriandrul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Încălziți uleiul de măsline într-o sotă mare la foc mare până aproape de fumat. Condimentați cărbunele cu sare și piper și căutați, cu pielea în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți-vă și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când tocmai ați gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Bulion de roșii la grătar:Preîncălziți tigaia sau grătarul. Feliați roșiile pe jumătate vertical, ungeți cu ulei, condimentați cu sare și piper, grătați până se moale și tocați grosolan. Aduceți stocul de pește la foc mic, adăugați roșiile și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați amestecul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Puneți amestecul într-o cratiță curată și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați midii și gătiți până când toate midiile s-au deschis, aruncând orice nu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
6
Scoateți midii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți câteva linguri de unt în bulionul de roșii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați midii înapoi în bulion. Se amestecă în posole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1
Așezați 1 file de cărbune în centrul fiecărui bol superficial. Sos polonic peste și în jurul peștelui. Împărțiți midii între boluri și presărați cu cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
2
Serviți cu pâine crustă, cum ar fi o baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
BaguetteBaguette
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista