Palmieri Dulci

Palmieri Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați palmierii dulci. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 64 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Palmieri Savuroși, Pecan Palmiers, și Holiday Palmiers.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Presărați puțin zahăr pe o suprafață de lucru și acoperiți-l cu o foaie pătrată de foietaj. Apoi presărați mai mult zahăr uniform peste foaia de patiserie și rulați-l într-un pătrat de 10 inci cu un sucitor. Îndoiți în două laturi opuse ale pătratului foii de patiserie, astfel încât acestea laturile să se întâlnească în centru. Îndoiți din nou în aceleași părți ale patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Îndoiți o jumătate din patiserie peste cealaltă.
4
Tăiați patiseria transversal în felii groase de 1/2 inch. Înmuiați părțile tăiate ale fiecărei bucăți în zahăr și aranjați, tăiați partea în jos, pe o foaie de copt unsă. Repetați cu trei foi de patiserie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți palmierii în loturi în mijlocul cuptorului până devin aurii pe fund, aproximativ 12 minute. Întoarceți și coaceți până devin aurii pe fund, încă 5 până la 7 minute, apoi transferați într-un raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate1
Revista