Palmieri Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați palmierii dulci. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 64 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Palmieri Savuroși, Pecan Palmiers, și Holiday Palmiers.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Presărați puțin zahăr pe o suprafață de lucru și acoperiți-l cu o foaie pătrată de foietaj. Apoi presărați mai mult zahăr uniform peste foaia de patiserie și rulați-l într-un pătrat de 10 inci cu un sucitor. Îndoiți în două laturi opuse ale pătratului foii de patiserie, astfel încât acestea laturile să se întâlnească în centru. Îndoiți din nou în aceleași părți ale patiseriei.
Îndoiți o jumătate din patiserie peste cealaltă.
Tăiați patiseria transversal în felii groase de 1/2 inch. Înmuiați părțile tăiate ale fiecărei bucăți în zahăr și aranjați, tăiați partea în jos, pe o foaie de copt unsă. Repetați cu trei foi de patiserie rămase.
Coaceți palmierii în loturi în mijlocul cuptorului până devin aurii pe fund, aproximativ 12 minute. Întoarceți și coaceți până devin aurii pe fund, încă 5 până la 7 minute, apoi transferați într-un raft pentru a se răci complet.