Palmieri de smochine și Gruyuri de culoare
Fig și Gruyul Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 56. O porție conține 71 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de conserve de smochine, brânză gruyincrucrore, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sunca, Gruyeincrucrore & miere-muștar Palmiers, Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați o foaie de foietaj într-un dreptunghi de 14" x 10".
Se presară cu 1 cană de brânză Gruyre.
Rulați fiecare parte scurtă, jellyroll fashion, pentru a vă întâlni în centru. Repetați procedura cu foaia de foietaj rămasă și brânza.
Tăiați fiecare rolă în felii de 1/4".
Așezați felii pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament; periați cu conserve topite.
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute sau până devin aurii.
Faceți înainte: puteți face aceste produse de patiserie înainte și puteți îngheța rulourile netăiate, necoapte. Înfășurați rulourile în folie de plastic rezistentă și congelați. Pentru a servi, lăsați rulourile să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de feliere.
Periați cu conserve și coaceți ca mai sus.