Paleo Greacă ' Orez
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Orezul Paleo Greek ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul gras, sarea și piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paleo Buffalo Salată Grecească Caesar, Orez grecesc cu lămâie și mărar cu feta (aragaz), și Paleo Grec chiftele de curcan și spaghete de sfeclă de roșii.
Instrucțiuni
Se amestecă ceapa și sucul de lămâie împreună într-un bol; lăsați să se odihnească până se înmoaie aroma de ceapă, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți ceapa, rezervând suc de lămâie.
Se toacă conopida într-un robot de bucătărie până când are dimensiunea boabelor mici de orez.
Puneți conopida într-o tigaie la foc mediu. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este aburită, 8 până la 10 minute.
Scoateți capacul și amestecați ardeiul gras roșu și roșiile de struguri în conopidă; gatiti, amestecand ocazional, pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa și menta în amestecul de conopidă; gătiți și amestecați până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Bateți uleiul de măsline, 3 linguri de suc de lămâie rezervat, sare și piper împreună într-un bol.
Se toarnă amestecul de suc de lămâie peste amestecul de conopidă și se aruncă pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper negru după gust.