Paillard de pui
Paillard de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 129 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, jumătăți de piept de pui, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Chicken Paillard, Paillard De Pui La Grătar, și Paillard de pui cu sos de Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până se sfărâmă.
Combinați pesmetul, brânza și pătrunjelul; pus deoparte.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Periați ambele părți ale puiului cu suc de lămâie.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui și sigilați punga; se agită pentru a acoperi.
Presărați ambele părți ale puiului cu sare. Înmuiați puiul în albuș de ou; dragă în amestec de pesmet.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 3 jumătăți de piept de pui; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și puiul.