Paie De Patiserie
Paiele de patiserie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de zahăr grosier, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Parmezan Puf-Paie De Patiserie, Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Paie De Gem.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, combinați 1 1/2 căni de făină (1 1/4 căni dacă folosiți condimente de porumb-parmezan
Amestec), amestec de condimente și sare; vârtej sau se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați unt și puls sau tăiați cu un blender de patiserie până când amestecul formează firimituri de 1/4 inci.
Presărați 3 linguri de apă rece (sau suc de lămâie, dacă folosiți condimente de lămâie-anason
Se amestecă) peste amestec și se pulsează sau se amestecă cu o furculiță până se umezește uniform. Strângeți ușor aproximativ 1/4 cană din aluat într-o bilă; dacă nu se va ține împreună, sfărâmați bucata înapoi în castron, presărați cu încă 1 până la 2 linguri apă rece și pulsați sau amestecați din nou până când aluatul este umezit uniform și se ține împreună.
Cu mâinile ușor făinate, apăsați aluatul într-o bilă; praf ușor cu făină și apăsați într-un dreptunghi gros de 1/2 inci (4 1/2 pe 6 1/2 in.). Apăsați marginile pentru a face netedă.
Pe o placă ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, rotiți aluatul ferm, dar ușor, în curse scurte din centru spre exterior, într-un dreptunghi gros de 1/8 inci (10 pe 12 in.). Tăiați marginile pentru a face chiar.
Presărați semințe de susan (sau zahăr grosier, dacă folosiți condimente de lămâie-anason
Se amestecă) uniform peste aluat și se rulează ușor în suprafață fără a mări dreptunghiul.
Cu o roată de patiserie canelată sau un cuțit, tăiați dreptunghiul în jumătate transversal, apoi tăiați longitudinal pe întregul dreptunghi în benzi late de 1/2 inci.
Ungeți ușor cu ou bătut; salvați oul rămas pentru alte utilizări sau aruncați. Pe rând, ridicați benzile de ambele capete și transferați pe foi de copt de 12 pe 15 inci (veți avea nevoie de două), distanțându - vă la aproximativ 1 inch.
Coaceți paiele savuroase într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 (cele dulci la 35 de ani
până se rumenesc ușor și crocant, 12 până la 20 de minute. Se răcește pe foi 1 minut, apoi se transferă pe rafturi cu o spatulă largă.
Condimente Clasice De Cheddar
Se amestecă: într-un castron mic, se amestecă 3/4 cană brânză Cheddar ascuțită mărunțită și 1/4 linguriță de cayenne.
Se amestecă: într-un castron mic, se amestecă 2 lingurițe de pudră de curry și 1/4 linguriță de cayenne.
Făină De Porumb-Condimente Parmezan
Se amestecă: într-un castron mic, se amestecă 1/2 cană parmezan ras, 1/4 cană făină de porumb galbenă și 2 lingurițe condimente italiene (sau 1 linguriță fiecare busuioc uscat și oregano uscat).
Condimente De Lămâie-Anason
Se amestecă: într-un castron mic, se amestecă 1/3 cană de zahăr granulat, 2 lingurițe de coajă de lămâie rasă și 1 1/2 lingurițe de semințe de anason.