Paella Vegetală De Primăvară

Paella Vegetală De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paellan de legume de primăvară. Această rețetă face 6 porții cu 682 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez obișnuit, dovlecei, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paella De Primăvară-Legume, Paella Vegetală De Primăvară, și Paella Vegetală De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul si broccoli in suficienta apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita de 2 litri aproximativ 4 minute sau pana cand sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti sparanghelul, broccoli, ardeiul gras, dovlecelul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand este fierbinte.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista