Paella final ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție conține 1281 calorii, 78g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.01 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de boia de ardei, pene de lămâie, fire generoase de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până orez cu bob scurt ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella în stil cubanez: Paella Cubana, și Crustacee Paella (Paella de Marisco) din ' Spania pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tigaie mare de paella sau tigaie largă de mică adâncime
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați ardeiul și oregano într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente peste pui și marinați puiul timp de 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul într-o tigaie paella la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se sotează chorizo până se rumenesc, se îndepărtează și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
6
Adăugați pielea de pui în jos și maro pe toate părțile, întorcându-se cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Adăugați sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
În aceeași tigaie, faceți un sofrito sotând ceapa, usturoiul și pătrunjelul. Gatiti 2 sau 3 minute la foc mediu. Apoi, adăugați roșiile și gătiți până când amestecul se caramelizează puțin și aromele se amestecă. Îndoiți orezul și amestecați-l pentru a acoperi boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se toarnă apă și se fierbe timp de 10 minute, mișcând ușor tigaia, astfel încât orezul să gătească uniform și să absoarbă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați pui, chorizo și șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
șofran
12
Adăugați scoicile și creveții, băgându-le în orez. Creveții vor dura aproximativ 8 minute pentru a găti. Dați paella un shake bun și lăsați-o să fiarbă, fără a agita, până când orezul este al dente, timp de aproximativ 15 minute. În ultimele 5 minute de gătit, când orezul umple tigaia, adăugați cozile de homar. Când paella este gătită și orezul arată pufos și umed, întoarceți căldura timp de 40 de secunde până când puteți mirosi pâinea prăjită de orez în partea de jos, apoi este perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Zahăr Roșu Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper