Paella Finală

Paella Finală
Paella final ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție conține 1281 calorii, 78g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.01 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de boia de ardei, pene de lămâie, fire generoase de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până orez cu bob scurt ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella în stil cubanez: Paella Cubana, și Crustacee Paella (Paella de Marisco) din ' Spania pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tigaie mare de paella sau tigaie largă de mică adâncime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați ardeiul și oregano într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente peste pui și marinați puiul timp de 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie paella la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se sotează chorizo până se rumenesc, se îndepărtează și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
6
Adăugați pielea de pui în jos și maro pe toate părțile, întorcându-se cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Adăugați sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
În aceeași tigaie, faceți un sofrito sotând ceapa, usturoiul și pătrunjelul. Gatiti 2 sau 3 minute la foc mediu. Apoi, adăugați roșiile și gătiți până când amestecul se caramelizează puțin și aromele se amestecă. Îndoiți orezul și amestecați-l pentru a acoperi boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă apă și se fierbe timp de 10 minute, mișcând ușor tigaia, astfel încât orezul să gătească uniform și să absoarbă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați pui, chorizo și șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
șofranșofran
12
Adăugați scoicile și creveții, băgându-le în orez. Creveții vor dura aproximativ 8 minute pentru a găti. Dați paella un shake bun și lăsați-o să fiarbă, fără a agita, până când orezul este al dente, timp de aproximativ 15 minute. În ultimele 5 minute de gătit, când orezul umple tigaia, adăugați cozile de homar. Când paella este gătită și orezul arată pufos și umed, întoarceți căldura timp de 40 de secunde până când puteți mirosi pâinea prăjită de orez în partea de jos, apoi este perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Se ia de pe foc și se odihnește 5 minute.
14
Garnisiți cu mazăre, pătrunjel și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista