Paella De Homar Parfumată Cu Șofran

Paella De Homar Parfumată Cu Șofran
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Paella de homar parfumată cu șofran ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,63 USD pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Un amestec de lămâi, fire de șofran, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 87%. Încercați Șofran Creveți Paella, Șofran Fructe De Mare Paella, și Cuscus parfumat cu șofran cu nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare sau paella la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați creveții cu cap și căutați pe fiecare parte până când devin portocalii și s-au rumenit ușor (ar trebui să fie încă crude în interior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Scoateți creveții și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa roșie și usturoiul. Gatiti cateva minute pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida. Se amestecă orezul Arborio până se acoperă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se toarnă stocul de pește și se condimentează cu șofran, boia de ardei, coajă de lămâie și oregano. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se amestecă sare de mare după gust. Reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți ușor neacoperit timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
șofranșofran
6
Așezați decorativ midiile și creveții cu capul în orez, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Apoi, împingeți snapperul roșu și creveții deveined în orez, recuperați și fierbeți încă 10 minute. La final, adăugați homar și presărați cu roșii tăiate cubulețe. Acoperiți și fierbeți până când midiile s-au deschis, orezul este fraged, iar homarul este fierbinte; încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Se servește în tigaia paella garnisită cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climate" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Oktsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare, cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu carne galbenă, în special piersici, cu un indiciu de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, gust bun și un finisaj glorios.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista