Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot
Rețeta Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot este gata în aproximativ 3 ore și 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8 și costă 11,3 USD pe porție. O porție conține 1733 calorii, 132g de proteine, și 79G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de cimbru, ouă de prepeliță fierte, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez cu bob scurt ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Paella Portugheză, Împușcături De Crab Prăjite La Foc, și Gazpacho alb portughez cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Puneți o tigaie de paella de 17 inci pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați uleiul de măsline și când uleiul fumează, adăugați ceapa și sotati până când ceapa este translucidă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați usturoiul și linguica rupându-l în bucăți mici. Degajează tigaia cu vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați roșiile și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă orezul și amestecul de condimente și se sotează până când orezul este acoperit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Odată ce orezul este complet acoperit, adăugați bulionul de pui. Când lichidul începe să fiarbă, reduceți căldura la foc mic. Dacă utilizați un grătar de cărbune, acest lucru ar trebui să se întâmple în mod natural pe măsură ce progresați, dacă nu reglați înălțimea mutând tigaia departe de căldură. Când lichidul este la foc mic, începeți să adăugați fructele de mare; escargot, pui și toate crustaceele, halibutul și crabul, răspândindu-le în toată tigaia. Nu veți muta ingredientele în tigaie, așa că asigurați-vă că sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Escargot
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Halibut
Crabi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Întindeți fâșiile de ardei roșu, mazărea congelată și ouăle de prepeliță fierte pe toată suprafața paellei.
Adăugați sosul piri piri în paella dacă doriți o lovitură suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Când toate ingredientele sunt în tigaie, timpul de gătire ar trebui să fie de 20 de minute. Veți ști când lichidul este complet absorbit, scoicile și scoicile de midii sunt deschise, iar orezul este doar trecut al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți tigaia de pe foc. Puneți sferturi de lămâie în tigaie, acoperiți cu câteva prosoape de vase și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic. Sumele pot fi ajustate după bunul plac.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Puneți puiul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă. Aduceți apa la fiert la foc mediu, apoi reduceți căldura la un foc mic. Gatiti puiul pana cand este complet fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Scoateți puiul din oală într-un bol sau platou și lăsați să se răcească. Continuați să fierbeți apa în oală. Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-l de pe os și lăsați-l deoparte. Rezervați o parte din oasele de pui. Puiul va fi folosit în paella mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
14
Într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, rozmarinul și cimbrul. Odată ce uleiul este parfumat, adăugați ceapa și oasele de pui și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Gât De Pui
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
15
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, sarea, boabele de piper și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
șofran
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
16
Adăugați apa fierbinte care a fost folosită pentru a găti puiul. Fierbeți stocul timp de cel puțin 2 ore, îndepărtând grăsimea de pe suprafață. Se strecoară stocul și se menține cald până este gata de utilizare.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot din Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Viile sunt plantate în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produc vinuri cu un caracter ferm, tanic distinctiv.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă vine în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi, mătăsoase pe palat.