Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot

Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot
Rețeta Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot este gata în aproximativ 3 ore și 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8 și costă 11,3 USD pe porție. O porție conține 1733 calorii, 132g de proteine, și 79G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de cimbru, ouă de prepeliță fierte, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez cu bob scurt ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Paella Portugheză, Împușcături De Crab Prăjite La Foc, și Gazpacho alb portughez cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Puneți o tigaie de paella de 17 inci pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați uleiul de măsline și când uleiul fumează, adăugați ceapa și sotati până când ceapa este translucidă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați usturoiul și linguica rupându-l în bucăți mici. Degajează tigaia cu vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați roșiile și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă orezul și amestecul de condimente și se sotează până când orezul este acoperit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Odată ce orezul este complet acoperit, adăugați bulionul de pui. Când lichidul începe să fiarbă, reduceți căldura la foc mic. Dacă utilizați un grătar de cărbune, acest lucru ar trebui să se întâmple în mod natural pe măsură ce progresați, dacă nu reglați înălțimea mutând tigaia departe de căldură. Când lichidul este la foc mic, începeți să adăugați fructele de mare; escargot, pui și toate crustaceele, halibutul și crabul, răspândindu-le în toată tigaia. Nu veți muta ingredientele în tigaie, așa că asigurați-vă că sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
EscargotEscargot
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
HalibutHalibut
CrabiCrabi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Întindeți fâșiile de ardei roșu, mazărea congelată și ouăle de prepeliță fierte pe toată suprafața paellei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De PrepelițăOuă De Prepeliță
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Adăugați sosul piri piri în paella dacă doriți o lovitură suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Când toate ingredientele sunt în tigaie, timpul de gătire ar trebui să fie de 20 de minute. Veți ști când lichidul este complet absorbit, scoicile și scoicile de midii sunt deschise, iar orezul este doar trecut al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți tigaia de pe foc. Puneți sferturi de lămâie în tigaie, acoperiți cu câteva prosoape de vase și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic. Sumele pot fi ajustate după bunul plac.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Puneți puiul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă. Aduceți apa la fiert la foc mediu, apoi reduceți căldura la un foc mic. Gatiti puiul pana cand este complet fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Scoateți puiul din oală într-un bol sau platou și lăsați să se răcească. Continuați să fierbeți apa în oală. Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-l de pe os și lăsați-l deoparte. Rezervați o parte din oasele de pui. Puiul va fi folosit în paella mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De PuiOase De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
14
Într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, rozmarinul și cimbrul. Odată ce uleiul este parfumat, adăugați ceapa și oasele de pui și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De PuiOase De Pui
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Gât De PuiGât De Pui
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
15
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, sarea, boabele de piper și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
șofranșofran
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
16
Adăugați apa fierbinte care a fost folosită pentru a găti puiul. Fierbeți stocul timp de cel puțin 2 ore, îndepărtând grăsimea de pe suprafață. Se strecoară stocul și se menține cald până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)piper negru afumatpiper negru afumat1(poate fi sau trece)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi3morcovi, decojiți și tocațimorcovi, decojiți și tocați1pedunculțelină, tocatățelină, tocată1kilogramepui întreg de friteuză, împărțit în 4 bucățipui întreg de friteuză, împărțit în 4 bucăți4oase de puioase de pui8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCarne de pui din pui folosit pentru a face stoculCarne de pui din pui folosit pentru a face stocul680Nuci de orice fel (tocate)scoici, curățatescoici, curățate1crab Dungeness întreg, curățat cu picioarele rupte (adăugați grăsimea de la crab la paella, dacă doriți)crab Dungeness întreg, curățat cu picioarele rupte (adăugați grăsimea de la crab la paella, dacă doriți)18escargot, scos din coajăescargot, scos din coajă4cuișoareusturoi, zdrobit și curățatusturoi, zdrobit și curățat10cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat454Nuci de orice fel (tocate)verificări de halibut (numai dacă sunt disponibile proaspete) tăiate în bucăți de dimensiuni de 2 inciverificări de halibut (numai dacă sunt disponibile proaspete) tăiate în bucăți de dimensiuni de 2 inci24ouă de prepeliță fierteouă de prepeliță fierte8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSos Piri piri, după gust, opționalSos Piri piri, după gust, opțional4lămâi tăiate, pentru garniturălămâi tăiate, pentru garnitură680Nuci de orice fel (tocate)midii, curățatemidii, curățate1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1micipachet mazăre congelatăpachet mazăre congelată680Nuci de orice fel (tocate)creveți întregi, cu coajă și cu coajăcreveți întregi, cu coajă și cu coajă1jarfâșii de ardei roșu prăjitefâșii de ardei roșu prăjite3crenguțegât de puigât de pui1(poate fi sau trece)șofran fireșofran fire454Nuci de orice fel (tocate)scoici pentru copiiscoici pentru copii1(poate fi sau trece)sare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)sare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)11 kilogram de dovlecel,sare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)sare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez cu bob scurt (recomandat: Bomba sau Calasparra)orez cu bob scurt (recomandat: Bomba sau Calasparra)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1mareceapa dulce, tocataceapa dulce, tocata2mariceapa dulce, tocataceapa dulce, tocata3crenguțe2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi1(poate fi sau trece)turmericturmeric1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită1gallon1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).2mariroșii întregi, tocateroșii întregi, tocate907Nuci de orice fel (tocate)Portugheză linguica, carcasa eliminatPortugheză linguica, carcasa eliminat

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot din Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Viile sunt plantate în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produc vinuri cu un caracter ferm, tanic distinctiv.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă vine în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi, mătăsoase pe palat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista