Pad Thai (Taitei De Orez Prăjit Thailandez)
Pad Thai (taitei de orez prăjit Thailandez) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ketchup, creveți, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Încercați Andy Ricker ' s Phat Thai (tăiței de orez prăjiți cu creveți, Tofu și arahide), Thai Stele Thai Orez Prăjit, și Pad Thai Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bețișoarele de orez și apa clocotită într-un bol; lăsați să stea 10 minute sau până la moale.
Combinați sosul de pește, ketchupul, zahărul și 3 linguri de apă într-un bol; amestecați bine. Pune deoparte.
Combinați arahidele, ceapa verde, cilantro și piperul într-un bol; amestecați bine. Pune deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați creveți și amestecați 1 1/2 minute.
Scoateți creveții din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați ouă; se amestecă-se prăjește 2 minute.
Adăugați bețișoare de orez și amestec de sos de pește; se amestecă 3 minute. Întoarceți creveții în tigaie; adăugați varză de fasole și amestecați încă 30 de secunde. Lingura 2 cani amestec pe fiecare din 6 plăci; top fiecare cu 2 linguri amestec de arahide, și se servește cu pene de var.