Pad Thai
Reteta Pad Thai este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, germeni de fasole, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Pad Thai Zoodles, Vegetarian Pad Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăiței într-un bol rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Lăsați să se înmoaie timp de 5 minute, până când este flexibil, dar nu moale.
Scurgeți apa și lăsați-o deoparte.
Încălziți uleiul în wok la foc mediu.
Adăugați usturoiul și prăjiți până se rumenesc.
Adăugați tăiței și prăjiți până se încălzește. Împinge în lateral.
Break ou în baza wok, și se amestecă ușor. Pe măsură ce începe să se stabilească, rupeți-l și amestecați-l în tăiței.
Se amestecă în sos de soia și zahăr. Se amestecă tofu, muguri de fasole, arahide și cilantro.
Garnisiți cu pene de var.