Pad Kee Mao
Pad Kee Mao ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 239 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper serrano, sos de soia, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Încercați Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăiței de orez uscați într-un castron, acoperiți cu apă fierbinte și lăsați să se înmoaie până se albesc și se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Scurgeți tăiței și dați deoparte.
Încălziți 1 1/2 linguriță de ulei de măsline într-un wok sau o tigaie mare la foc mic și gătiți și amestecați 2 căței de usturoi tocate până se rumenesc și încep să fie crocante, 2 până la 3 minute. Se amestecă tăiței înmuiați, 1/2 linguriță de sos gros de soia și 2 lingurițe de zahăr și se fierbe și se amestecă până când tăiței au absorbit sosul de soia și s-au rumenit, aproximativ 3 minute.
Scoateți tăiței din tigaie.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline în wok la foc mic; amestecați restul de 2 căței de usturoi tocați și gătiți până se rumenesc și încep să fie crocante, 2 până la 3 minute. Ridicați focul la mediu-mare și amestecați carnea de porc, ardeiul serrano, busuiocul, 1/2 linguriță sos de soia gros, 1 linguriță zahăr și sare. Gatiti si amestecati pana cand carnea de porc nu mai este roz si marginile carnii incep sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Întoarceți tăiței în wok și amestecați mugurii de fasole. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, inca 5 minute.