Pachete De Somon La Grătar

Pachete De Somon La Grătar
Pachete de somon la gratar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână morcovi, piper, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pachete De Somon La Grătar, Pachete de somon la grătar pentru doi, și Pachete de somon și legume la grătar.

Instrucțiuni

1
Se presara somonul cu piper de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
LămâieLămâie
2
Așezați fiecare friptură de somon pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 12 in. pătrat). Se acoperă cu morcovi și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
MorcovMorcov
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se presară cu ingredientele rămase.
4
Îndoiți folia în jurul peștelui și sigilați bine. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Louis Jadot Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Pinot Noir
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista