Pachete De Pui-Parmezan

Pachete De Pui-Parmezan
Pui-Parmezan pachete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 426 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de paste, parmezan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 125 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Încercați Pachete De Pui-Parmezan, Parmezan pui, Provolone și șuncă pachete, și Phyllo, Parmezan, Bacon Sparanghel Pachete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați crema de brânză, spanacul, 1 cană mozzarella și 3 lingurițe. Parmezan până se amestecă bine; răspândit pe piept de pui. Începând de la 1 capăt scurt al fiecărui sân, înfășurați bine puiul. Asigurați-vă cu scobitori din lemn, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Bateți oul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Amestecați parmezanul rămas și firimiturile de cracker în farfurie separată. Dip pui, 1 la un moment dat, în ou, apoi rola în amestec firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Loc, cusătură-părți în jos, în vas de copt 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (170 grade F), încălzirea sosului de paste aproape de sfârșitul timpului de coacere a puiului. Aruncați scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți puiul acoperit cu sos de paste și mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista