Pachete De Pui-Parmezan

Pachete De Pui-Parmezan
Pui-Parmezan pachete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 426 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de paste, parmezan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 125 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Încercați Pachete De Pui-Parmezan, Parmezan pui, Provolone și șuncă pachete, și Phyllo, Parmezan, Bacon Sparanghel Pachete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați crema de brânză, spanacul, 1 cană mozzarella și 3 lingurițe. Parmezan până se amestecă bine; răspândit pe piept de pui. Începând de la 1 capăt scurt al fiecărui sân, înfășurați bine puiul. Asigurați-vă cu scobitori din lemn, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Bateți oul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Amestecați parmezanul rămas și firimiturile de cracker în farfurie separată. Dip pui, 1 la un moment dat, în ou, apoi rola în amestec firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Loc, cusătură-părți în jos, în vas de copt 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (170 grade F), încălzirea sosului de paste aproape de sfârșitul timpului de coacere a puiului. Aruncați scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți puiul acoperit cu sos de paste și mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista