Pachete De Porc Sud-Vest La Grătar
Pachetele de porc la sud-vest la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 567 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,72 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, condimente mexicane, orez instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pachete de porc BBQ cu miere la grătar, Pachete de carne de porc la grătar cu miere-chimen, și Pachete De Folie De Porc Din Sud-Vest La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați două bucăți de folie de 18x12 inci. Pulverizați jumătate dintr-o parte a fiecărei bucăți cu spray de gătit.
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți bulionul până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă orezul și 2 lingurițe de condimente mexicane; lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când bulionul este absorbit. Se amestecă porumbul, ardeiul gras și ceapa.
Presărați fiecare cotlet de porc cu 1/2 linguriță de condimente mexicane; așezați în centrul jumătății pulverizate de folie. Puneți amestecul de orez peste carnea de porc. Îndoiți folia peste carne de porc și orez, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Acoperiți și grătați pachetele la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Așezați pachetele pe farfurii.
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.