Pachete de pește la cuptor cu sos de lămâie-tahini

Pachete de pește la cuptor cu sos de lămâie-tahini
Pachetele de pește coapte cu sos de lămâie-tahini sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 15 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 63 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, pastă de tahini, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește întreg la cuptor cu sos Tahini și legume Tempura, Pește la cuptor cu sos Tahini și nuci de pin prăjite, și Pachete De Pește Coapte Cu Broccoli Și Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. feliați subțire una dintre lămâi în aproximativ 8 runde și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați sucul din lămâia rămasă cu tahini într-un bol mic de amestecare. Amestecul se va prinde aproape imediat într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TahiniTahini
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați 1/3 cană de apă și bateți până se omogenizează, adăugând mai multă apă până când sosul are consistența pansamentului ranch. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați două foi de hârtie pergament de 1512 inci pe o foaie de copt cu margini. Îndoiți fiecare foaie pe jumătate pe lungime, apoi redeschideți hârtia.Aranjați feliile de lămâie pe o parte a fiecărei foi. Se acoperă cu două crenguțe de cimbru, urmate de fileurile de pește. Împrăștiați șalota, dovleceii și roșiile cherry (dacă folosiți) în jurul peștelui. Condimentați totul generos cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Îndoiți pergamentul peste pește și sertizați marginile ca o crustă de plăcintă până când pachetele sunt bine sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la cuptor timp de 10 minute, până când peștele este fulgios și fiert. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de deschidere, apoi se servește imediat direct în pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se ornează cu pătrunjel proaspăt și se acoperă cu sosul lămâie-tahini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
TahiniTahini
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate19
Revista