Pachete de cartofi dulci și carne de porc la grătar
Pachete de cartofi dulci și carne de porc la grătar este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți nectarine, cartofi dulci, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pachete de cartofi dulci și folie de porc la grătar, Pachete de porc BBQ cu miere la grătar, și Pachete De Folie De Porc Din Sud-Vest La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Tăiați patru bucăți de folie de aluminiu de 18x12 inci. Pulverizați cu spray de gătit.
Așezați o pătrime din feliile de cartof dulce pe o parte a fiecărei bucăți de folie.
Tăiați untul în bucăți mici; presărați peste cartoful dulce. Se acoperă cu cotlet de porc și piersici.
Se presara cu scortisoara.
Îndoiți folia peste amestecul de porc, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Acoperiți și grătați pachetele de 4 până la 5 inci de la foc mediu 20 până la 22 de minute sau până când cartofii dulci și piersicile sunt fragede.
Așezați pachetele pe farfurii.
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.