Pachete crocante de crab

Pachete crocante de crab
Crunchy crab colete ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 60 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă de primăvară, unt, carne de crab maro și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pufuri Crocante De Crab, Colete De Porc, și Colete Ratatouille.

Instrucțiuni

1
Se fierbe cartoful timp de 15 minute până se înmoaie. Între timp, așezați 25g de unt și toată smântâna într-o tigaie grea și aduceți la fierbere. Feliați ceapa de primăvară, separând părțile verzi și albe, apoi adăugați feliile albe în lichidul care fierbe și gătiți timp de 1-2 minute pentru a se înmuia. Treceți cartoful gătit printr-un ricer sau sită într-o piure foarte fină, apoi adăugați în tigaie și amestecați totul împreună. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de crab și bucățile verzi de ceapă de primăvară feliate în amestecul de cartofi și amestecați împreună. Topiți untul rămas. Desfaceți patiseria filo și acoperiți-o cu un prosop curat și umed pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
CrabmeatCrabmeat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Ungeți untul topit peste o foaie, așezați alta deasupra și periați din nou cu unt. Apoi adăugați o foaie finală de filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Tăiați foile filo pe lungime în 3 benzi lungi. Apoi tăiați fiecare bandă în jumătate peste mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
5
Așezați o linguriță de crab pe colțul din dreapta jos al fiecărei benzi filo. Îndoiți filo-ul pentru a face un triunghi, apoi pliați din nou, rostogolind banda. Când amestecul este închis și aveți o formă de triunghi îngrijită, așezați pe o foaie de copt și periați cu mai mult unt. Poate fi făcut înainte până în acest moment și înghețat până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Gatiti rulourile timp de 15-20 de minute pana devin aurii si crocante. Pentru a servi, îngrămădiți coletele pe o farfurie sau castron, apoi împrăștiați-le cu ceapă de primăvară feliată în plus, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling

Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista