Paccheri Și Brânză Cu Mazăre Și Mentă

Paccheri Și Brânză Cu Mazăre Și Mentă
Paccheri și brânză cu mazăre și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 405 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rucola, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Paccheri și brânză cu mazăre și mentă, Paste fără Gluten cu mentă, mazăre și parmezan, și Paste din grâu integral cu mazăre de primăvară, mentă și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tigaie cu unt. Tigaie de praf peste tot cu 1/3 cană parmezan. Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați făină; bateți timp de 2 minute. Treceți treptat în lapte. Aduceți la foc mic, amestecând des. Reduceți căldura la mediu. Gatiti, batand frecvent, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți Fontina și 1 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați oul; bateți pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți sosul și păstrați-l cald.Aranjați un raft în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
CuptorCuptor
6
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana aproape al dente (pastele vor continua sa se gateasca in timpul coacerii). Folosind o lingură mare cu fante, transferați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați mazărea în apa pentru paste; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
8
Scurgeți mazărea; se adaugă în castron cu paste. Se amestecă sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
PastePaste
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați rucola, 1 cană de pătrunjel și 1/2 cană de mentă în amestecul de paste; Se amestecă pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
MentăMentă
10
Transferați jumătate din amestecul de paste în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Amestecați ricotta și coaja de lămâie într-un castron mic; punctați jumătate din amestecul de ricotta peste paste. Puneți amestecul de paste rămas în tigaie și punctați cu amestecul de ricotta rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
12
Se presară cu 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
13
Coaceți pastele timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se presară cu 1/4 cană parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
15
Coaceți pastele până când blatul se rumeneste, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Lăsați să se odihnească timp de 30 de minute; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Se presara cu 2 linguri. pătrunjel și 2 linguri. mentă și tăiat în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista