Paccheri și brânză cu mazăre și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 405 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 102 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rucola, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Paccheri și brânză cu mazăre și mentă, Paste fără Gluten cu mentă, mazăre și parmezan, și Paste din grâu integral cu mazăre de primăvară, mentă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tigaie cu unt. Tigaie de praf peste tot cu 1/3 cană parmezan. Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Adăugați făină; bateți timp de 2 minute. Treceți treptat în lapte. Aduceți la foc mic, amestecând des. Reduceți căldura la mediu. Gatiti, batand frecvent, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți Fontina și 1 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați oul; bateți pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți sosul și păstrați-l cald.Aranjați un raft în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor
6
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana aproape al dente (pastele vor continua sa se gateasca in timpul coacerii). Folosind o lingură mare cu fante, transferați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați mazărea în apa pentru paste; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
8
Scurgeți mazărea; se adaugă în castron cu paste. Se amestecă sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Paste
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați rucola, 1 cană de pătrunjel și 1/2 cană de mentă în amestecul de paste; Se amestecă pentru a încorpora uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Pătrunjel
Paste
Mentă
10
Transferați jumătate din amestecul de paste în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Amestecați ricotta și coaja de lămâie într-un castron mic; punctați jumătate din amestecul de ricotta peste paste. Puneți amestecul de paste rămas în tigaie și punctați cu amestecul de ricotta rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Brânză Ricotta
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
12
Se presară cu 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
13
Coaceți pastele timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Se presară cu 1/4 cană parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
15
Coaceți pastele până când blatul se rumeneste, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Lăsați să se odihnească timp de 30 de minute; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Se presara cu 2 linguri. pătrunjel și 2 linguri. mentă și tăiat în pene.