P. R. P. L
P. R. Pernil este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 1834 calorii, 73G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,42 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, oțet, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pernil Asado, Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil), și Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, combinați 1/4 cană de suc de portocale cu oțet, ulei de măsline, usturoi, piper cayenne, oregano, chimen, praf de chili ancho, piper negru și 1 linguriță de sare pentru a forma o pastă. Pune deoparte.
Spălați umărul de porc și uscați carnea cu un prosop de hârtie.
Puneți umărul, cu partea grasă în sus, pe o tăietură. Lăsând grăsimea într-o singură bucată și atașată la 1 capăt, folosiți un cuțit pentru a îndepărta stratul de grăsime de pe umăr, deschizându-l ca o carte pentru a dezvălui carnea. Apoi, folosiți cuțitul pentru a introduce găuri adânci de 1 inch în carne pe toate părțile. Frecați pasta de condimente în jurul umărului, lucrând-o în perforări. Întoarceți grăsimea înapoi în poziția inițială. Înscrieți grăsimea cu tăieturi diagonale și presărați sarea rămasă pe ambele părți ale grăsimii. Înfășurați bine umărul în folie de plastic și refrigerați-l timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți carnea de porc din frigider cu 1 oră înainte de a începe să gătiți.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Turnați sucul de portocale rămas într-o tigaie de prăjire. Desfaceți carnea de porc din plastic și puneți-o în tigaie, cu partea grasă în sus. Prăjiți, neacoperit, timp de 30 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 300 de grade F. prăjiți timp de 3 ore și 45 de minute mai mult. Dacă sucul de portocale se usucă în timpul procesului de gătit, adăugați mai mult suc sau apă.
Serviți când temperatura internă a cărnii de porc atinge 185 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Carnea ar trebui să se îndepărteze cu înțepătura unei furculițe și pielea este crocantă.
Scoateți carnea din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 20 de minute, sub un cort de folie de aluminiu, înainte de servire. Feliați carnea, aranjați-o pe un platou de servire și serviți.