Oțet Picant De Ananas-Vinagre
Oțet picant de ananas-Vinagre este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 3 porții. Acest fel de mâncare are 384 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de frunze de oregano, ananas, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Oțet Picant De Ananas, Pui și păstârnac "cartofi prăjiți" cu oțet picant, și Carne de vită picantă și castraveți cu oțet negru.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile de ananas și aruncați-le. Cu un cuțit mare, tăiați coaja de pe ananas, lăsând cât mai puțin ananas atașat.
Puneți cojile într-o oală suficient de mare pentru a le ține confortabil și turnați suficientă apă pentru a le acoperi. Se aduce la fierbere la foc mic până la mediu și se gătește până când coaja de ananas este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a menține coaja scufundată.
Între timp, puneți ceapa, oregano, boabele de piper, usturoiul, habanero sau alt Piper chile, oțet și sare într-un borcan mare, cu un capac bine fixat.
Se strecoară lichidul de Ananas în borcan. Dacă nu există suficient lichid pentru a acoperi ingredientele, adăugați mai multă apă în ananas și fierbeți timp de 20 de minute. Gustați și adăugați puțin mai multă sare și/sau puțin oțet, dacă credeți că are nevoie. Îl puteți folosi imediat ce se răcește, dar se va îmbunătăți pe măsură ce stă.