Oțet De Citrice
Oțetul de citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 68 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți grapefruit, portocală, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Gatiti cartea: raft de miel glazurat cu citrice si otet, pentru sandvișuri cu turtă scurtă de citrice umplute cu caș de citrice mixt, și Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un borcan de sticlă cu gură largă; pus deoparte.
Se toarnă oțet într-o cratiță din nonaluminiu; se aduce la fierbere.
Se toarnă oțet fierbinte peste fructe și coaja în borcan; se acoperă cu capac.
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 săptămâni.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă căptușită cu 2 straturi de pânză de brânză în sticle sau borcane decorative, aruncând fructele. Sigilați sticlele cu dopuri sau capace etanșe.
Utilizați în vinaigrette și în salate de fructe sau legume.