Oțet De Cimbru De Lămâie
Oțetul de cimbru de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, lămâie, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Cupcakes cu ulei de măsline cu lămâie, cimbru și o frișcă cu oțet Balsamic: timing ciudat, Cimbru - cartofi prăjiți cu oțet Balsamic, și Anghinare prăjită cu oțet de Sherry și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cojitor de legume, îndepărtați o bandă spirală subțire de coajă lungă de 6 până la 8 inci de lămâie. Cu un bețișor sau o frigăruie de lemn, împingeți coaja de lămâie și cimbru într - o sticlă curată de 12 până la 16 uncii. Umpleți sticla cu oțet de vin alb (oțetul trebuie să acopere complet ierburile) și sigilați. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat cel puțin 1 săptămână sau până la 4 luni.