Ovăz tăiat din Oțel cu banane și căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ovăzul tăiat din Oțel cu banane și căpșuni. Această rețetă servește 6. O porție conține 200 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ovăz tăiat din oțel cu Nutellan și căpșuni, căpșuni și ovăz tăiat din oțel crem, și Ovăz Tăiat Din Oțel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ovăzul și pâinea prăjită, în timp ce amestecați, până când miros frumos și nuci, aproximativ 3 minute.
Adăugați 3 căni de apă, laptele, zahărul brun și sarea. Întoarceți căldura, aduceți la foc mic și acoperiți. Gatiti 20 de minute, amestecand ocazional pentru a impiedica ovazul sa se lipeasca de fundul tigaiei.
Scoateți capacul și amestecați banana. Acoperiți din nou și gătiți încă 10 minute, amestecând ocazional, până când ovăzul este moale și cremos. Amestecați fructele de pădure chiar înainte de servire.