Ouăle devilate ale lui Sunny
Ouă Deviled Sunny ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de jalapenos murat, coajă de lămâie, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouăle diabolice ale lui Sunny, și Sunny Side Up Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți ouăle într-o oală și acoperiți cu apă cu 1 inch și aduceți la fierbere la foc mediu. Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea în apa fierbinte timp de 15 minute. Imediat, scurgeți și clătiți sub apă rece. Cojiți ouăle, feliați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați gălbenușurile într-un bol.
Adăugați maioneza, muștarul, coaja de lămâie și jalapenos murat în gălbenușuri, folosind o furculiță pentru a se amesteca și încorpora. Condimentează cu sare și piper, după gust. Scoateți umplutura în buzunarele albe ale fiecărui ou și presărați cu ceapă și boia afumată. Aranjați pe un platou de servire și serviți.