Ouă Ușor Murate
Ouăle ușor murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Ouă murate Roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz, Ouă Murate, și Ouă Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oul într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și scoateți-o imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apa fierbinte și se răcește sub apă curentă rece. Odată ce ouăle s-au răcit puțin, rulați ouăle înainte și înapoi pe blat pentru a zdrobi cojile, apoi reveniți la apa rece până la o oră. Atunci se vor curăța foarte ușor.
Așezați ouăle decojite într-un castron mare sau într-un borcan mare cu gură largă, cu capac.
Se toarnă sfecla murată și sucul.
Adăugați ceapă dacă utilizați.
Lăsați - le să se așeze la frigider cel puțin 24 de ore-2 zile este cel mai bine dacă puteți aștepta atât de mult. Întoarceți borcanul sau amestecați o dată sau de două ori pentru a vă asigura că ouăle sunt uniform colorate. Feliați ouăle în jumătate și aranjați pe o tavă pentru a servi.