Ouă Shirred cu ciuperci și Chard elvețian
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și דל פחמימות,ă? Ouăle mărunțite cu ciuperci și Bietă Elvețiană ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 224 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de ciuperci cremini, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, Ouă la cuptor cu spanac și Bietă Elvețiană, și Bietă Elvețiană, Fasole Verde Și Ciuperci-Aburit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 și ungeți ușor Patru ramekine de 1/2 cană. Într-o tigaie medie, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când sunt fragede și abia încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați frunzele de smog și stocul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se ofilesc, 2 până la 3 minute; se condimentează cu sare și piper.
Puneți legumele în ramekins. Crăpați 2 ouă în fiecare ramekin.
Adăugați 1 lingură de smântână la fiecare și presărați fiecare cu 1/2 lingură de parmezan.
Coaceți timp de aproximativ 13 minute sau până când albușurile sunt doar setate.