Ouă pocate pe prăjituri cu mămăligă La grătar
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Ouăle pocate pe prăjiturile cu mămăligă La grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, apă, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Pocate, Mămăligă Și Anghinare Marinată, Ouă Pocate Cu Polentan Și Salsa Proaspătă, și Ouă pocate cu mămăligă de porumb alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie pătrată de 9 pe 9 inci cu folie de plastic, astfel încât toate părțile și fundul să fie acoperite.
Încălziți apa, laptele, fulgii de ardei roșu și cimbru într-o cratiță mare la foc mediu. Când abia începeți să fierbeți, adăugați mămăligă și gătiți până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Îndepărtați cimbru și condimentați după gust cu sare și piper.
Se toarnă în foaia de copt căptușită și se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Lăsați prăjiturile să ajungă la temperatura camerei, apoi scoateți-le din tigaie și tăiați-le în 8 bucăți. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare și frecați cu ulei.Mămăligă la grătar până se rumeneste și crocantă pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total. Puneți deoparte și păstrați cald.
Puneți ouă conform instrucțiunilor din acest videoclip. Împărțiți prăjiturile cu mămăligă între patru farfurii, acoperiți fiecare cu un ou, presărați arpagic și serviți.