Ouă pocate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic

Ouă poșate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic este un fără gluten, fără lactate și primal mâncare de dimineață. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Prăjit Cu Prosciutto Crocant Și Ou Pocat, Sparanghel prăjit cu ouă Pocate și parmezan, și Pâine prăjită cu sparanghel de susan cu ouă Pocate.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de măsline extravirgin, arpagicul și sucul de lămâie în blender sau procesor până se omogenizează. Se amestecă coaja de lămâie rasă. Condimentează după gust cu sare și piper. Uleiul de arpagic înainte poate fi făcut cu 3 ore înainte. Acoperiți și răciți. Reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Umpleți 2 boluri mari cu apă cu gheață și gheață; pus deoparte.
Se toarnă suficientă apă în fiecare din 2 skillets mari pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Aduceți apa la foc mic la foc mediu.
Adăugați 3 linguri de oțet în fiecare tigaie. Crăpați cu grijă fiecare ou în ramekine individuale. Glisați ușor 1 ou la un moment dat în apă fierbinte, lucrând în loturi de 3 ouă pentru fiecare tigaie. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați foarte ușor ouăle în boluri cu apă cu gheață, având grijă să nu spargeți ouăle. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați ouăle în boluri cu apă cu gheață.
Întindeți sparanghelul într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline; întoarceți sparanghelul pentru a acoperi.
Se presară sare și piper. Se fierbe sparanghelul 6 minute. Întoarceți sparanghelul și continuați să fierbeți până când este crocant și începe să se rumenească, cu aproximativ 6 minute mai mult. Împărțiți sparanghelul în 6 farfurii și drapați feliile de prosciutto.
Se toarnă suficientă apă în fiecare din 2 skillets mari pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch; se aduce la foc mic. Folosind lingura cu fante, transferați ouăle în skillets; gatiti 1 minut pentru galbenusurile moi. Folosind lingura cu fante, Așezați 1 sau 2 ouă deasupra fiecărei porții de sparanghel și prosciutto.
Stropiți ulei de arpagic peste și în jurul fiecărei porții. Treceți separat uleiul de arpagic rămas.