Ouă picante tiffin

Ouă picante tiffin
Picant tiffin ouă este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 379 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine granary, pastă korma, caju prăjit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 193 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt tiffin sambar , cum să faci stilul hotelului tiffin sambar, Cuib de Paște tiffin cu ciocolată, și Tiffin de ciocolată albă cu nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Puneți 6 ouă într-o tigaie cu apă rece și dați la fiert. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se răcește rapid în apă rece. Cu atenție coajă. Este important să folosiți întotdeauna dimensiunea oului menționată în rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În timp ce ouăle se răcesc, încălziți uleiul, prăjiți ceapa timp de 5 minute, apoi adăugați morcovul și gătiți încă 10 minute până se înmoaie. Se amestecă pasta de curry și se prăjește încă câteva minute. Se amestecă pâinea, apoi, când amestecul este rece, se bate oul rămas și se amestecă cu condimente pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Sezonul GoyaSezonul Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Împărțiți amestecul în 6 și aplatizați cu mâinile (dacă amestecul pe care îl folosiți pentru a acoperi ouăle este puțin lipicios și se agață de mâini, mai degrabă decât de ou, udați-vă puțin mâinile sau frecați cu o picătură de ulei de floarea soarelui), apoi folosiți pentru a înfășura fiecare ou amestecul se va sigila bine pe măsură ce îl apăsați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Se rulează în caju și se răcește până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Rularea ouălor decojite într-un praf de făină vă poate ajuta amestecul de acoperire să se lipească dacă aveți probleme. Ouăle preparate pot fi păstrate la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Încălziți cuptorul la 190C/ventilator 170C / gaz 5, apoi coaceți ouăle timp de 15-20 de minute. Se răcește timp de 5 minute, apoi se taie cu grijă în jumătate folosind un cuțit foarte ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Serviți cu un castron de chutney de mango și o salată pentru a face o masă principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista