Ouă picante tiffin
Picant tiffin ouă este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 379 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine granary, pastă korma, caju prăjit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 193 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt tiffin sambar , cum să faci stilul hotelului tiffin sambar, Cuib de Paște tiffin cu ciocolată, și Tiffin de ciocolată albă cu nuci pecan.
Instrucțiuni
Puneți 6 ouă într-o tigaie cu apă rece și dați la fiert. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se răcește rapid în apă rece. Cu atenție coajă. Este important să folosiți întotdeauna dimensiunea oului menționată în rețetă.
În timp ce ouăle se răcesc, încălziți uleiul, prăjiți ceapa timp de 5 minute, apoi adăugați morcovul și gătiți încă 10 minute până se înmoaie. Se amestecă pasta de curry și se prăjește încă câteva minute. Se amestecă pâinea, apoi, când amestecul este rece, se bate oul rămas și se amestecă cu condimente pentru a face o pastă.
Împărțiți amestecul în 6 și aplatizați cu mâinile (dacă amestecul pe care îl folosiți pentru a acoperi ouăle este puțin lipicios și se agață de mâini, mai degrabă decât de ou, udați-vă puțin mâinile sau frecați cu o picătură de ulei de floarea soarelui), apoi folosiți pentru a înfășura fiecare ou amestecul se va sigila bine pe măsură ce îl apăsați împreună.
Se rulează în caju și se răcește până când este gata de gătit.
Rularea ouălor decojite într-un praf de făină vă poate ajuta amestecul de acoperire să se lipească dacă aveți probleme. Ouăle preparate pot fi păstrate la frigider peste noapte.
Încălziți cuptorul la 190C/ventilator 170C / gaz 5, apoi coaceți ouăle timp de 15-20 de minute. Se răcește timp de 5 minute, apoi se taie cu grijă în jumătate folosind un cuțit foarte ascuțit.
Serviți cu un castron de chutney de mango și o salată pentru a face o masă principală.