Ouă Pesto cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați ouăle Pesto cu creveți. Această rețetă face 32 de porții cu 63 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, sos de salată, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți, Pesto Omletă, și Pesto Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate cu tăietor de legume ondulat sau cuțit ascuțit. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile și puneți-le într-un castron mic; rezervați jumătăți de albuș de ou.
Se amestecă gălbenușurile, maioneza, praful de usturoi, sarea și ardeiul roșu până devin pufoase. Se amestecă creveții tocați.
Puneți cu grijă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou. (Dacă nu faceți înainte, acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.)
Chiar înainte de servire, acoperiți fiecare cu aproximativ 1/4 linguriță pesto. Completați fiecare cu creveți întregi.