Ouă Norvegiană

Ouă Norvegiană
Rețeta ouă Norvegiană ar putea satisface pofta Scandinavă în aproximativ 15 minute. Acest fel principal are 861 calorii, 36g de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,39 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de lămâie, somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Ouă Umplute Norvegiene, Norwegian Gravlax, și Cookie-Uri Norvegiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
(Această placă de la restaurantul Pastis din New York.) Mai întâi, aduceți o oală cu apă la fierbere. În timp ce apa fierbe, așezați câteva jumătăți de brioșe englezești pe o foaie de copt. Ungeți ușor brioșele englezești și așezați-le sub broiler doar câteva minute, sau până când brioșele englezești sunt foarte ușor aurii. Apoi, braconați ouăle. Cu o lingură, începeți să amestecați apa clocotită într-o mișcare circulară mare. Când tornada se răsucește, sparge un ou. Sau două. Sau trei. Motivul învârtirii este că oul se va înfășura în jurul său în timp ce gătește, păstrându-l împreună. Gatiti pentru aproximativ 2 la 3 minutes.In o cratiță mică, topiți 1 1/2 bețișoare de unt până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
PastisPastis
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați gălbenușurile într-un blender. Porniți blenderul la foc mic pentru a permite gălbenușurile să se combine, apoi începeți să turnați untul foarte fierbinte într-un flux apoi în blender. Blenderul ar trebui să rămână aprins tot timpul și ar trebui să aveți grijă să turnați untul foarte încet. Continuați să turnați untul până când totul a dispărut, apoi începeți imediat să stoarceți sucul de lămâie în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
4
Așezați brioșele englezești pe farfurie, cu fața în sus. Apoi, așezați o felie de somon afumat pe fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Somon AfumatSomon Afumat
5
Așezați oul deasupra somonului și acoperiți cu o porție generoasă de sos Hollandaise urmată de o stropire de piper negru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Notă: pentru a vă asigura că totul este fierbinte în momentul în care este gata de servit, scufundați ouăle pocate înapoi în apa fierbinte chiar înainte de servire și faceți Hollandaise în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista