Ouă moi amestecate cu Romano și piper negru cu Bruschetta de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle amestecate moi cu Romano și piper negru cu Bruschettan de roșii. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1329 calorii, 38g de proteine, și 96G de grăsime per portie. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați brânză Pecorino romano grosolan, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Popovers cu piper negru umplut cu Cheddar Vermont și ouă amestecate cu ierburi și slănină Canadiană glazurată cu muștar de arțar, Piper negru-busuioc Bruschetta de brânză de fermier cu roșii, și Asiatice Moale Omletă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu timp de 5 minute. Feliați pâinea în jumătate de drum lung.
Ungeți părțile tăiate cu 2 linguri de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și grătați, tăiați cu fața în jos, până se carbonizează frumos.
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere. În timp ce pâinea se prăjește, aruncați roșiile cu puțin ulei de măsline, sare, piper și busuiocul tocat. Mound amestecul pe pâinea prăjită. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic. Crăpați ouăle într-un bol și bateți până când sunt ușoare și pufoase cu ardeiul grosier.
Adăugați ouăle în tigaie și amestecați ușor folosind o spatulă de cauciuc până se formează caș moale. Îndoiți brânza și scoateți-o de pe foc. Puneți ouăle pe 4 farfurii. Se taie bruschetta în 4 sau 8 bucăți și se pune lângă ouă.
Stropiți puțin ulei de măsline peste bruschetta și împrăștiați frunzele de busuioc deasupra.