Ouă moi amestecate cu Romano și piper negru cu Bruschetta de roșii

Ouă moi amestecate cu Romano și piper negru cu Bruschetta de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle amestecate moi cu Romano și piper negru cu Bruschettan de roșii. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1329 calorii, 38g de proteine, și 96G de grăsime per portie. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați brânză Pecorino romano grosolan, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Popovers cu piper negru umplut cu Cheddar Vermont și ouă amestecate cu ierburi și slănină Canadiană glazurată cu muștar de arțar, Piper negru-busuioc Bruschetta de brânză de fermier cu roșii, și Asiatice Moale Omletă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu timp de 5 minute. Feliați pâinea în jumătate de drum lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Ungeți părțile tăiate cu 2 linguri de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și grătați, tăiați cu fața în jos, până se carbonizează frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere. În timp ce pâinea se prăjește, aruncați roșiile cu puțin ulei de măsline, sare, piper și busuiocul tocat. Mound amestecul pe pâinea prăjită. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic. Crăpați ouăle într-un bol și bateți până când sunt ușoare și pufoase cu ardeiul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ouăle în tigaie și amestecați ușor folosind o spatulă de cauciuc până se formează caș moale. Îndoiți brânza și scoateți-o de pe foc. Puneți ouăle pe 4 farfurii. Se taie bruschetta în 4 sau 8 bucăți și se pune lângă ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Stropiți puțin ulei de măsline peste bruschetta și împrăștiați frunzele de busuioc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista